Duoconcert Waelrant o.l.v. Marleen De Boo.

Duoconcert Waelrant o.l.v. Marleen De Boo.

01 december 2024
11:00 - 12:15
koop ticketskoop abonnement

AMUZ

Kaart wordt geladen...

Duoconcert Waelrant o.l.v. Marleen De Boo.

 

Derde concert koorcyclus 2024-2025 Antwerpen. Programmatitel: ‘Wat geweest is en wat komen zal’ (onder voorbehoud). Met dit programma staan Waelrant Kinderkoor Plus & Waelrant Kamerkoor samen op het podium.

Laat je verwarmen door een betoverend concert op de eerste zondag van de advent waarop het Waelrant Kinderkoor Plus en Waelrant Kamerkoor je meenemen op een reis vol verwachting en hoop. Afwisselend en samen zingen ze stukken die het wachten op licht symboliseren in een soms uitdagende tijd die ons naar steun, troost en verbinding doet zoeken.

Laat je beroeren door de sublieme klanken van Bachs ‘Komm Jesu Komm’, de diepe emotie van Kaminski’s Psalm 130 en de majestueuze luister van Mendelssohns Psalm 78. Voel je opgetild door de hemelse harmonieën van Runestads ‘I will lift mine eyes’ terwijl het feeërieke ‘Serenity’ van Ola Gjeilo je al een glimp doet opvangen van de magie van Kerstmis.

Beide koren brengen muziek uit verschillende tijden en in diverse stijlen. Ze worden hier en daar begeleid door een klein instrumentaal ensemble waarbij de cello de hoofdrol speelt.

Kom en deel in de vreugde van het seizoen terwijl we uitkijken naar het licht!

Dagtickets Antwerpen
Concert Waelrant Kinderkoor Plus & Waelrant Kamerkoor: VVK 20 euro, Kassa 25 euro, Reductie -12 / student 15 euro.
Concerttickets via de specifieke blauwe linkknop naast foto van concert.

Voor meer info, klik op volgende link
‘Nieuws Seizoen 24-25 ‘

Foto Victoriano Moreno.