Februari-nieuwsflits: Waelrant Camerata in AMUZ op 6 febr

Februari-nieuwsflits: Waelrant Camerata in AMUZ op 6 febr
28 januari 2022 Bianca Tomasetig
Beste vrienden van KOORLINK
Op de valreep info over het koorconcert van Waelrant Camerata o.l.v. Marleen De Boo in AMUZ op zondag 6 februari om 11 uur. Het concert gaat gewoon door.
We houden ons aan de geldende coronamaatregelen. CovidScan. Mondmasker. Crowdcontrol: toeschouwers verlaten de zaal via de hoofdingang. Foyer: enkel open voor personen die consumeren. Geen vestiaire.
We mogen 70% van de zaalcapaciteit vullen. Dat zijn ca 270 personen. Er zijn nog vele plaatsen beschikbaar vooraleer we daarbij in de buurt komen. Maak reclame! Nodig je vrienden uit! Dit is een koor met heel goede reputatie!
Genummerde plaatsen via de volgende ticketlink

https://amuz-waelrantcamerata.tickoweb.be/selection

Vriendelijke groeten

KOORLINK vzw

 

PS Dit is wel ons enige koorconcert van februari. In feite is al de rest van onze voorziene programmatie voor de maand februari uitgesteld omdat de koren niet of nauwelijks konden repeteren in december en in januari,… ofwel werden ze vervangen door hetzij kleinere koren hetzij wedstrijdkoren die sowieso toch nog geoefend hebben (bijvoorbeeld omwille van de WCG2021), hetzij eerder professionele koren met geschoolde zangers die slechts 1 of 2 momenten samen nodig hebben om te kunnen concerteren….
Dus wat er nog volgt in maart en april is het volgende:

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*