Lees hier de coronamaatregelen op zondag 20 september

Lees hier de coronamaatregelen op zondag 20 september
11 september 2020 Bianca Tomasetig

1             Vergeet niet uw ticket te downloaden! We moeten uw ticket kunnen scannen.

2             Vergeet uw mondmasker niet! U moet het mondmasker dragen van bij het betreden van Amuz tot en met het verlaten van de zaal.

3             Kom tijdig naar Amuz tijdens het tijdslot dat u per e-mail ontving. Respecteer overal de onderlinge afstand. Houd er rekening mee dat zondag 20 september een autoloze zondag is!

4             Ontsmet uw handen bij het binnen komen van Amuz en meld u rechts aan om uw ticket te laten scannen. Dit ticket geldt voor de 6 concerten, bewaar het dus goed.

5             Volg de looprichting en neem aan de ingang van de zaal het programmaboekje mee, het is gratis. Laat het programmaboekje na het concert niet achter in de zaal!

6             De vestiaire kan niet worden gebruikt, gelieve uw jas, paraplu enzovoort dus mee te nemen in de concertzaal.

7             De zaal wordt stelselmatig gevuld. Bij het binnenkomen van de zaal zal een medewerker u een zitplaats aanwijzen in volgorde van aankomst. Tussen de bubbels moet één stoel vrij blijven. We vragen u om niet meer op te staan van uw zitplaats tot het einde van het concert.

8             We vragen u om het gebruik van de toiletten zoveel mogelijk te beperken. Wil u toch van het toilet gebruikmaken, dan kan u dat het best doen vooraleer u de zaal betreedt.

9             Na de voorstelling blijft u even zitten, een medewerker geeft aan wanneer u de zaal kan verlaten.

10           De foyer blijft voorlopig gesloten.

Als u niet naar het concert kan komen, gelieve ons dan tijdig te verwittigen (gsm 0495 70 77 66 – mail info@koorlink.be).

Als u uw ticket wil doorgeven aan vrienden, dan moet u ons tijdig hun contactgegevens doorgeven (naam, adres, telefoon of mail), omwille van de contacttracing (gsm 0495 70 77 66 – mail info@koorlink.be).

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*