NIEUWE DATUM VOLGT Viermaliks o.l.v. Tom Johnson

NIEUWE DATUM VOLGT Viermaliks o.l.v. Tom Johnson

21 maart 2022
16:00 - 17:15


Sint-Margaritakerk

Kaart wordt geladen...

NIEUWE DATUM VOLGT Viermaliks o.l.v. Tom Johnson

 

UITGESTELD. 21 maart 2022 is een fictieve datum. Zodra we de nieuwe uitvoeringsdatum kennen, wordt U op de hoogte gebracht. Graag geduld en begrip ajb.

Het concert op 20 februari 2022 met Viermaliks kan niet plaatsvinden, aangezien het koor niet voldoende heeft kunnen repeteren. In overleg met de koorleden, het koorbestuur, de dirigent en de concertlocatie wordt het koorconcert uitgesteld naar een nog nader te bepalen datum. Vermoedelijk ergens in april of mei. Alvast bedankt voor uw begrip en geduld.

Communicatie volgt. Hou goed deze website en onze social media in de gaten.

Programmatitel: Het dierenrijk in de koormuziek door de eeuwen’

Viermaliks is een ensemble dat is samengesteld uit zangers met een rijke koorervaring, maar ze willen excelleren in presentatie en beweging. Via een altijd wisselende opstelling, aangepast aan de muziek, willen zij de inhoud indringender naar de luisteraar overbrengen. Dirigent is Tom Johnson.

In dit programma bezingen zij het dierenrijk, zoals het door de eeuwen heen gecomponeerd werd. Van Palestrina over Brahms naar Chilcott. Van het hert naar de valk, maar ook de kat en de hond ontbreken niet, en alles in de typische Viermaliks stijl.