GEANNULEERD – Concert BEvocaL o.l.v. Maria Van Nieukerken

GEANNULEERD - Concert BEvocaL o.l.v. Maria Van Nieukerken

26 april 2020
15:00 - 17:00


Brabantdamkerk

Kaart wordt geladen...

GEANNULEERD – Concert BEvocaL o.l.v. Maria Van Nieukerken

 

Beste vrienden van KOORLINK

De recente evoluties en beslissingen van de overheden met als doel de verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk in te perken, noodzaken KOORLINK om de geplande activiteiten voor onbepaalde duur niet te laten doorgaan.

We onderzoeken momenteel of de concerten op een later tijdstip kunnen plaatsvinden.

We hopen dat we mogen rekenen op uw begrip voor onze beslissing in deze onzekere tijd.

Namens het KOORLINKteam

*CONCERT GEANNULEERD*

Programma ‘Spring is in the Air’

BEvocaL

BEvocaL is het Belgisch Nationaal Jeugdkoor, met jongeren van 18 tot 30 jaar uit alle hoeken van België. Jongeren worden in dit koor uitgedaagd om al hun talenten te ontwikkelen, zowel vocaal als in co-creatieve zin. BEvocaL benadert het koorrepertoire op een volstrekt eigen manier: concerten zijn een totaalbelevenis en zitten vol verrassingen die zangers en publiek met elkaar verbinden. BEvocaL wil hiermee niet alleen een inspiratie zijn voor andere amateurkoren in België, maar tevens een inspiratiebron zijn op het gebied van samenwerking tussen de verschillende Belgische taalgroepen. De artistieke leiding is in handen van de dynamische en gerenommeerde internationale dirigente Maria van Nieukerken (NL) samen met vocal coach Joris Derder (BE). Het koor treedt op in heel België. BEvocaL staat garant voor een intense en intieme muzikale beleving. In het concert brengt het jeugdkoor uiteenlopende muzikale stijlen en maakt het op een bijzondere manier gebruik van de concertruimte. Soms komt BEvocaL zelfs gevaarlijk dichtbij!

Maria Van Nieukerken

De dirigente van het koor is Maria van Nieukerken (NL). Zij is artistiek leider en dirigent van het professionele kamerkoor PA’dam en van Toonkunst Rotterdam en Kamerkoor Toonkunst Rotterdam. Ze was ook enkele jaren dirigente van het Nederlands Studentenkamerkoor. Maria stond op vele internationale podia met gerenommeerde koren en orkesten en zetelt in tal van internationale jury’s en muziekcommissies. Zo is zij momenteel adviseur voor de European Choral Association – Europa Cantat. Maria geeft ook workshops voor zangers, koren en bedrijven.