Coronamaatregelen in Tielen-kerk op zondag 25 oktober.

Coronamaatregelen in Tielen-kerk op zondag 25 oktober.
23 oktober 2020 Bianca Tomasetig

1a Wie een ticket heeft gekocht via Wicket/Koorlink mag het niet vergeten mee te brengen! Op uw smartphone of op papier. We moeten uw ticket kunnen scannen.

1b Wie als abonnee van vorig seizoen gratis mag komen, of wie een ticket heeft gekocht via Koorlink-Tielen, gelieve de aanwezigheidslijst te handtekenen. Die ligt bij de ingang van de kerk.  Breng bij voorkeur uw eigen balpen mee.

2 Vergeet uw mondmasker niet! U moet het mondmasker dragen van wanneer u de kerk binnenkomt tot u ze weer verlaat.

3 Respecteer overal de onderlinge afstand van 1,5 meter. Maak dus geen clusters tijdens het wachten om binnen te komen, noch na het concert. Blijf in je bubbel!

4 Ontsmet uw handen bij het binnenkomen in het portaal van de kerk en meld u aan om uw ticket te laten scannen.

5 Volg de looprichting en neem aan de ingang het programmaboekje mee, het is gratis. Laat het programmaboekje na het concert niet achter in de kerk!

6 De kerk wordt stelselmatig gevuld. Bij het binnenkomen zal een medewerker u een zitplaats aanwijzen in volgorde van aankomst. Tussen de bubbels moeten  twee stoelen vrij blijven. We vragen u niet meer op te staan van uw zitplaats tot het einde van het concert.

7 Na de voorstelling blijft u even zitten, een medewerker geeft aan wanneer u de kerk kan verlaten. We beginnen achteraan en nemen de uitgang links achteraan. (De andere kant als die waarlangs u bent binnengekomen.)

8 Er is een toilet in het parochielokaal naast de kerk. U kan het gebruiken voor en na het concert. Gelieve de vermelde hygiënemaatregelen op te volgen.

9 Er is geen ontvangst na het concert.

Als u niet naar het concert kan komen, gelieve ons dan tijdig te verwittigen (gsm 0499 33 42 12 – mail tielen@koorlink.be).

Als u uw ticket wil doorgeven aan vrienden, dan moet u ons tijdig hun contactgegevens doorgeven (naam, adres, telefoon of mail), omwille van de contacttracing (gsm 0499 33 42 12 – mail tielen@koorlink.be).

Wie ziek is mag niet deelnemen aan evenementen. Bent u ziek geweest of vertoonde u symptomen in de zeven dagen voor het evenement, dan mag u ook niet deelnemen.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*