GEANNULEERD – AMUZ achter de schermen

GEANNULEERD – AMUZ achter de schermen
11 maart 2020 Bianca Tomasetig

Deze activiteit werd geannuleerd. We onderzoeken of ze kan plaatsvinden op een later tijdstip. Bedankt voor uw begrip.

Coronavirus  COVID-19

Sinds een jaar geven we onze concerten in Antwerpen in AMUZ, een schitterende locatie, cultureel-historisch een topper. In die ruimte is dan ook heel wat te bewonderen, vandaar dat er regelmatig rondleidingen plaatsvinden.

We zijn erin geslaagd om exclusief voor de vrienden van KOORLINK twee rondleidingen vast te leggen, nl. op de zondagen 15 maart en 26 april 2020, na onze concerten. De rondleidingen, exclusief voor de vrienden van KOORLINK starten om 14.00 uur en duren ongeveer één uur en ze zijn gratis (een vrije bijdrage is natuurlijk altijd welkom).

De groepen voor de rondleidingen mogen maximaal 20 personen bedragen, we kunnen dus 40 plaatsen aanbieden.

Als je interesse hebt, schrijf je dan vlug in voor het bezoek achter de schermen op zondag 26 april! Stuur hiervoor een mailtje naar info@koorlink.be, of telefoneer naar Juul Sels (0475 87 69 92) of naar Gerd Wenmeekers (0495 70 77 66). Na de inschrijving ontvang je van ons een bevestigend bericht.

Praktisch

Inschrijven voor zondag 19 april voor het bezoek op zondag 26 april 2020.

Uit praktische overweging wil Amuz graag weten of je na de rondleiding graag koffie/thee (3 euro p.p.) of koffie/thee en taart (6 euro p.p.) wil. Vermeld dat ook even bij je inschrijving.

Het KOORLINKteam

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*